Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Ha száraz csicseriborsóval dolgozunk, akkor egy éjszakára beáztatjuk, majd új vízben sóval megfőzzük. Ha konzervet használunk, leszűrjük.
Az avokádót meghámozzuk, szeletekre vágjuk. A paradicsomot is meghámozzuk, felszeleteljük. Összekeverjük a csicseriborsóval, sózzuk, kis olajjal és citromlével fűszerezzük.
A gomolyát 4 szeletre vágjuk, és forró teflon serpenyőben pirosra sütjük. A salátával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselymet is tehetünk bele.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 13:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
éjszakára beáztatjuk, avokádót meghámozzuk, salátával tálaljuk, csicseriborsóval, csicseriborsóval, felszeleteljük, Petrezselymet, csicseriborsó, csicseriborsó, Összekeverjük, petrezselyem, paradicsomot, citromlével, meghámozzuk, serpenyőben, meghámozzuk, fűszerezzük, beáztatjuk, szeletekre, paradicsom, használunk, éjszakára, megfőzzük, leszűrjük, konzervet, salátával, olívaolaj, salátával, dolgozunk, gomolya, paradicsom, avokádó, citromlé, olívaolaj, petrezselyem,
|
|
|
|
|